Comunicat presa Donatie ghiozdane

cropped-banner_sus.jpg

 

Ghiozdane și rechizite pentru copiii refugiați 

Firma Defining Perfection a donat ghiozdane și rechizite pentru copiii refugiați care fac parte din proiectul Fundației Scheherazade ”Punți către speranță – acces la servicii sociale de calitate pentru solicitanți de azil și persoane ce au primit o formă de protecție în România”. Proiectul este finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Cu spijinul Defining Perfection cei mici s-au bucurat de ghiozdane cu eroii lor preferați, penare echipate, caiete, creioane colorate.

Nevoiți să-și părăsească țările de origine, copiii refugiați îți pierd demnitatea și speranța. Accesul la educație este șansa lor la o viață normală. De cele mai multe ori, copiii sunt însă cei mai afectați de tranziția din țara de origine într-o țară străină, iar integrarea lor necesită o mai mare atenție și implicare.

Fundația Scheherazade împreună cu firma Defining Perfection își doresc să facă această trecere cât mai ușoară și susțin educația copiilor refugiați.

–-

Despre Defining Perfection

Defining Perfection este definiția perfecțiunii în ceea ce privește produsele de papetărie și birotică, având o gamă de articole ce variază de la gradiniță, școala, facultate, până la birouri și corporații.

Începând cu anul 1999, produsele DP Collection continuă să aibă o calitate superioară, alături de un design creativ, onorându-și astfel partenerii, dar și clienții prin servicii și produse excelente. Fondatorul companiei crede în perfecțiune!

Despre Fundaţia Scheherazade  

Fundația Scheherazade a fost înființată în anul 2007 și este o organizație neguvernamentală, apolitică, nonprofit, care în momentul de față joacă un rol active pe scena vieții publice din România, sprijinind și pledând pentru drepturile copiilor și tinerilor dezavantajați.

Misiunea Fundaţiei Scheherazade este de a ajuta copiii din toate mediile, indiferent de rasă, religie sau sex, prin construirea de parteneriate stabile şi durabile cu Guvernul, sectorul privat şi societatea civilă.

Fundația Scheherazade, care se dedică îmbunătățirii serviciilor medicale, promovării dreptului la viață și susținerii protecției copilului, crede cu tărie că succesul vine dintr-o comunicare constructivă a ideilor, aspirațiilor, convingerilor și problemelor. Cele mai importante proiecte ale fundației sunt: Renovarea Spitalului de Copii ”Marie Curie”; Renovarea Ambulatoriului pentru Copii din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța; Campania de strângere de fonduri pentru reabilitarea Spitalului ”Sfânta Maria” din Iași; Proiectul ”Un drum în viață: Bucșani – între București și Europa! Servicii sociale pentru copii și tineri din mediul rural din județul Giurgiu”; Proiectul ”Punți către speranță – acces la servicii sociale de calitate pentru solicitanți de azil și persoane ce au primit o formă de protecție în România”.

 

Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org şi www.fondong.fdsc.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009 – 2014